Advies nodig? Bel: 06 51 23 46 11

Ik wil bestellen maar weet niet of ik de juiste maten invul, wat nu?

Wij bellen u altijd bij een bestelling of vraag! Wij nemen samen met u alles door en eventueel kunt u een foto meesturen. Daarna wordt er een definitieve offerte gestuurd met een tekening op schaal.

Ik kan mijn situatie niet kwijt in de berekenmodule, wat nu?

Stuurt u ons dan gewoon een mail, liefst met foto, of bel even. Dan sturen wij u een passende offerte

Ik wil een ander ontwerp dan op de website, kan dat?

Jazeker, wij maken alles op maat en helpen u graag uw idee of ontwerp te verwezenlijken. Wij zien uw ontwerp met spanning tegemoet en doen u een passende voorstel.

Van welk materiaal worden de ombouwen gemaakt?

Wij maken al onze producten van Medite met FSC keurmerk. Medite is sterk, vervormd niet en leent zich perfect voor de vele afwerkingen die wij het eindproduct geven.

Bouwmarkten bieden kant en klaar pakketten. Wat is het verschil?

Het kant en klare karakter van de bouwmarkt ombouwen gaat tegenvallen. Vaak moet er nog flink wat gezaagd, geschroefd en geplakt of gelakt moeten worden. Deze ombouwen bestaan uit losse delen en het materiaal is dunner dan ons maatwerk. Wilt u warmteverlies en teleurstelling voorkomen, kies dan voor ons specialisme. Wij maken alles op maat en gebruiken daarvoor de beste materialen en lakken. Ook kijken wij naar duurzaamheid en milieu.

Heb ik geen warmte verlies?

Onze radiatorombouw hoeft per definitie niet de warmteafgifte van uw radiator nadelig te beïnvloeden. Integendeel! Onze ombouw kan, door zijn speciale vorm, de luchtstroom zelfs beter de ruimte waar de ombouw staat rond leiden. Voor meer informatie hierover kijk op onze werkwijze pagina.

Heb ik sleuven nodig in mijn vensterbank?

In de meeste gevallen zijn openingen in de vensterbank niet noodzakelijk om de ruimte waar de radiatoren in staat te verwarmen. In een enkele situatie zullen wij ze wel aanbevelen. Dat kan zijn: daar waar er sprake is van enkele beglazing en/of stalen kozijnen of als er technisch of esthetisch gezien niet verantwoord is om een boven ventilatie sleuf toe te passen in het front.

Kan ik nog bij de radiator komen als er een ombouw geplaatst is?

Ja, elke ombouw wordt zo gemaakt dat deze ten alle tijden los en in zijn geheel weg gehaald of geschoven kan worden of dat de fronten van de ombouwen zeer eenvoudig los te klikken zijn. Voor de bediening van de radiatoren kunnen wij desgewenst een knop luikje aanbrengen. Zie opties.

Wat is de levertijd?

Kiest u voor “geen afwerking” dan ca. 1 week. Kiest u gegrond of gespoten? Dan ca. 3 weken. (afhankelijk van drukte en ritten planning) Speciale kleuren duren iets langer. Spoed in overleg.

Hoe worden de ombouwen afgewerkt?

U kunt uit drie afwerkingen kiezen:

  1. geheel blank, u kunt de ombouw dan zelf verder afwerken.
  2. gegrond, de ombouw wordt dan twee maal geschuurd en twee maal gegrond met een diep vullende grondlak.
  3. gespoten, de ombouw wordt dan na het gronden twee maal met een 2-componenten zijdeglans lak afgewerkt. U wenst hoogglans? Dat kan ook. Hoogglans lak heeft een meerprijs van 25% bovenop de spuitprijs.

Ik heb een eigen kleur of een niet RAL kleur, kan dit?

Jazeker, in overleg kan de spuiter uw kleur spuiten. Dit kost echter wel 5% meer dan de normale spuitprijs en de levertijd kan langer zijn.

Ik wil niet dat jullie in mijn muren boren. Is dat noodzakelijk?

Nee. Al onze ombouwen worden los en/of demontabel geplaatst. Moet de ombouw toch vastgezet worden? Wij hebben dan meerdere mogelijkheden om dit te verwezenlijken.

Kan ik ook zelf aflakken?

Jazeker. Hiertoe adviseren wij vooral een goede vullende grondlak te gebruiken om een strak eindresultaat te verkrijgen. Gemakkelijk voor u is dat de webbingen allemaal zeer eenvoudig te verwijderen zijn zodat schilderen of rollen erg eenvoudig wordt en de kans op druipers erg klein is.

Leveren jullie ook buiten Nederland?

Jazeker. U kunt ons bijvoorbeeld ook regelmatig in België tegenkomen. Overige landen op aanvraag.

Hebben jullie ook een showroom?

Wij hebben een werkplaats in Hoek van Holland waar wij u het e.e.a. kunnen laten zien. Hier vindt ook de productie plaatst van alle ombouwen die wij maken. Veelal hebben wij ook ‘vers’ geproduceerde modellen staan. Maakt u wel een afspraak? Wij willen u graag alle aandacht kunnen geven en dit moet tussen de productie door.

Heeft het voordelen om meerdere ombouwen tegelijk te bestellen?

Jazeker. Wij hoeven dan immers ook maar 1x te rijden en of te plaatsen.

Staat uw vraag hier niet bij?

Bel of mail ons gerust! Bellen op 06-51234611 of stuur een mail naar info@radiatorombouwopmaat.nl.