Over ons | even kennismaken

Wie zijn wij

Wij zijn een team van vakmensen welke zich al jaren bezigt met het vervaardigen van radiatorombouwen. Begin 2012 hebben we onze nieuwe werkplaats geopend in Hoek van Holland.
In mei 2014, hebben we de grondslag gelegd voor de automatisering. Wij kunnen nu beter aan de grote vraag naar radiatorombouwen voldoen. Deze automatisering heeft deuren geopend  naar een grotere diversiteit en perfectie. Wij zijn nu tevens in staat grotere aantallen te produceren en daarnaast nog steeds het maat product te leveren van de hoge kwaliteit die men gewend is van ons. Wij kunnen nu ook op professioneel niveau aan de vraag voldoen van bv. bedrijven, instellingen, architecten, inrichters en interieur designers.

In datzelfde jaar zijn we gestart met ons tweede bedrijf 123ombouw.nl wat naast radiatorombouwopmaat mee gaat lopen. Bij 123ombouw ging het om een zelfbouw concept dat voor een ieder toegankelijk moest zijn, of deze persoon nu handig is of niet. We produceren een radiatorombouw op maat, verpakken deze in een doos en bezorgen hem als bouwpakket gratis in heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Eenmaal bij de klant kan deze hem zonder extra benodigdheden weer simpel in elkaar klikken.

Door de groei van onze afzetmarkt hebben we dit jaar (2020) onze logistiek uit handen gegeven aan een gerenommeerd koeriersbedrijf: Focus koeriers. Zij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd zendingen die een afwijkende maat hebben, waardevol en/of kwetsbaar zijn, of om een andere reden extra zorg nodig hebben. Nu wordt het transport van onze op maat gemaakte radiator ombouwen interessant in prijs voor onze klanten, of ze nu in den Helder wonen of in Maastricht. Met hun landelijke netwerk is afstand geen bezwaar meer.

Uniek in wat we doen

Wij bieden u de unieke mogelijkheid aan om uw eigen radiatorombouw samen te stellen op onze site. U ziet dan direct hoe uw ombouw eruit zal gaan zien en ziet tevens direct de prijs. Stel je eens voor: maatwerk voor een vast prijs!!!

Om u alvast een stukje op weg te krijgen hoe uw ombouw op maat er uit zou kunnen zien, nodigen wij u uit te kijken naar onze projecten.

Wilt u persoonlijk advies? Mail of bel 06 51 23 46 11 ons gerust voor een gratis advies en offerte.